Mulčarji

G/660

Il trincia G660 è una macchina per la pulizia da erba e arbusti dei terreni incolti.
Nonostante la costruzione robusta la macchina risulta molto maneggevole grazie al disegno compatto che ne consente il controllo anche in forti pendenze.
L’inversione del moto di avanzamento azionando una semplice leva sulla impugnatura, permette un controllo totale anche in presenza di molti ostacoli.
Le stegole sono regolabili sia in altezza che lateralmente in modo rapido per poter spostarsi sul lato, quando si lavora vicino alla vegetazione. 
A questi vantaggi, si aggiunge la grande affidabilità del motore, sempre pronto al lavoro.

fotogalerija izvozi

AVVIAMENTO

Autoavvolgente

LARGHEZZA DI LAVORO

60 cm

LARGHEZZA TAGLIO TRINCIASARMENTI

60 cm

MARCE

2 marce avanti + 1 retromarcia

MOTORE

Honda GX 200 benzina CV 5.5

TRASMISSIONE

Ingranaggi in bagno d olio

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«