MA.TRA 300

MA.TRA 300

katalog fotogalerija izvozi

BCS MATRA 300 A

MA.TRA 300 "prinaša nov rez" v zvrst strojev za vzdrževanje: ta večnamenski stroj, poleg uporabe kot rezna naprava, je sposobna opraviti mnoga vzdrževalna mestna opravila in na splošno za delo v zelenicah. Dovolj je, da se mu zamenja priključek, da je usposobljen za mnoga opravila.

Povsem jeklena zgradba zagotavlja obstojnost in dolgotrajnost, medtem ko skrbno izbrani materiali občutno omejujejo posege vzdrževanja.

MA.TRA 300 ima motor diesel Yanmar na 3 valje z močjo 24,9 Ks in je opremljena s hidrostatičnimi prenosi na dve stopali in na dva razpona napredovanja, počasnega za delo in hitrega za prevoz.

Varnostni sistemi tako za uporabnika kakor za tistega, ki se zadržuje v delovnem območju, naredijo iz kosilnice MA.TRA edinstveno v izboru večnamenskih delovnih strojev.

BCS MATRA 300 B

Hidrostatični prenos na dvojno stopalo, nameščen na MA.TRI 300, odgovarja hitro na krmiljenje uporabnika in omogoča, da se najboljše izrablja oba razpona napredovanja: počasnega za delo in hitrega za prevoze.

Dvojni prenos, ki se ga da izklopiti, nadalje dovoljuje varno in mirno delovanje tudi na neurejenih področjih tako da, nikoli ne izgubi prileganja na tla stalno vzdržujoč učinkovitost.

Ma.Tra 300 poleg običajnega prednjega in zadnjega izravnalnega gonila z zaporo, ima posebno središčno izravnalno gonilo z razdelilnikom navora, ki odstranjuje vsak problem "ruvanja" trate ob vzvratnih opravilih.

BCS MATRA 300 C

 

Načrtovalci BCS so posebno pozornost namenili udobnemu krmiljenju in skladnim krmilom, ko so poglavitnega pomena za stroje ki se, kakor MA.TRA 300, uporabljajo več ur zaporedno brez prestanka.

Vzmetni sedež z naslonki in visokim naslonjalom v sozvočju z nastavljivo pregibno krmilno gredjo omogoča uporabniku, da je vedno v udobnem položaju, kakršna koli je negova telesna značilnost.

Kabina Ma.tre 300, ki je opremljena z prezračevanjem in gretjem, je bila izdelana z veliko skrbjo, da zagotavlja največje udobje in prijetno prebivanje v njej. Priročnost krmil in samopomožnega krmila omogočajo mirno vožnjo tudi ob zahtevnih opravilih.

Nadzorna naprava je dobro vidna in postavljena premišljeno na sredino krmilne armaturne plošče.

BCS MATRA 300 D

Čelna rezilna naprava na tri rezila

BCS MATRA 300 ERezilne naprave z rezili na Ma.Tri 300 so izdelane iz najboljših materialov zato, da bi dolgo trajale. Jermenski prenos prenaša neposredno na rezila vso silo, ki jo ustvarja pogonski štrcelj. Odlično prezračevanje in posebna oblika rezil dodajajo druge učinke in oblikujejo kakovost reza. Na razpolago so s stranskim ali zadnjim izpraznjevanjem s širino reza od 150 do 180 cm in imajo vse pripraven način navpičnega prekucanja, ki potem, ko je bilo enkrat končano delo, olajšuje vzdrževanje in čistočo.

 

Čelna naprava MUSTER®

BCS MATRA 300 FMUSTER® je priključek, ki omogoča delovanje z odličnimi rezultati tako na kvalitetnih travnatih površinah, kot na igriščih, vrtovih ali zelenicah, ki stojijo ob igriščih za golf, kakor tudi ob javnih gredicah in obcestnih robovih. Ista naprava je odlična za čiščenje področij, ki so zarašena z robido, trstjem ali na splošno z nevšečno goščo, ki se jo ponavadi obdelujejo s sesekljalniki.

Vse to z eno samo napravo in zahvaljujoč se posebni razporeditvi dveh vodoravnih gonil z različnimi rezili: prvo gonilo s sesekljalniki lopaticami reže natančno stebla, drugo gonilo z rezili na V jih zdrobi in pusti vse kar je bilo pokošeno zdrobljeno in enakomerno razporejeno na zemljišču.

BCS MATRA 300 G

PREGLEDNICA MER IN TEŽ MA.TRE 300 brez kosilne naprave

A

B

C

D

E

TEŽA z lokom

TEŽA s kabino

MA.TRA 300

2100

1300

1315

2040

210

920

1120

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«