MA.TRA 205

BCS MATRA 205 A

Ma.Tra 205 je bila načrtovana in izdelana za najbolj zahtevnega poklicnega izvedenca, ki mora zadostiti vsem obveznostim mestnega vzdrževanja in vzdrževanja zelenic: namreč poleg košnje trave, se jo lahko uporablja tudi kot rolbo za čiščenje snega, za prezračevalnik, kot sesalec listja ali dot sesekljalnik za "čiščenje" neobdelanih zemljišč.

Ma.Tra 205 ima vgrajen motor diesel Lombardini na 3 valje, 26.5 Ks in ima hidrostatičen prenos z dvema nožnima vzvodoma in dva razpona brzin, počasen za delovanje in hiter za prevažanje.

Strnjene dimenzije združene s hidrostatičnim krmilom omogočata Ma.Tri 205 zelo ozke zavoje, ki ji dovoljujejo, da uspešno in hitro deluje na vseh vrstah zemljišč. Izravnalno gonilo z zaporo na nožni vzvod nadalje zagotavlja enakomeren pogon in olajšuje prehod na ovirah kot so pločniki in robovi.

Prekucanje zbiralnega koša je hidravlično z visokim odlaganjem do 190 cm višine in zvočno opozorilo obvesti uporabnika ko je koš poln.

BCS MATRA 205 B

Krmilni prostor na Ma.Tri 205 je bil načrtovan in izdelan na racionalen način, tako da omogoča vozniku udobno delovanje in bistveno omejuje njegovo utrujevanje.

Armaturna plošča z nadzornimi napravami, kakor tudi vsa krmiljenja so postavljena na skladen, lahko dosegljiv način in olajšujejo nadzor in varnost stroja.

Kabine z prezračevanjem in ogrevanjem, so izdelane s skrajno skrbjo in z jamstvom za najvišjo udobnost in notranjo prijetnost. Varnostne naprave, ki ščitijo tako uporabnika kot tistega, ki se morebiti nahaja v delovnem območju stroja, izpostavljajo Ma.Tro 205, kot edistveno v izboru večnamenskih strojev.

BCS MATRA 205 C

Čelne rezne naprave

BCS MATRA 205 D

 Kosilne naprave so na razpolago širine 122 cm s stranskim ali zadnjim izmetom predpostavljene za pobiranje in imajo zanesljiv prenos na zobčenike; vrsta rež za zrak v skladnju s posebno obliko rezil olajšuje usmerjanje trave proti seslni vetrnici, kar omogoča odlično zbiranje tudi vlažne in mokre trave.

Višino raza se nastavlja s pomočjo dveh vrtljivih koleščkov ter posebnih nastavljavnikov povezanih z dvižnimi vzvodi.

BCS MATRA 205 E

 

 

 

PREGLEDNICA MER IN TEŽ  -  MA.TRA 205

 

ABCDEFGTEŽA z lokomTEŽA s kabino

MA.TRA 205

2460

1430

1580

2100

1200

1216

887

770

970

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«