630 WS HD

Posebni stroji za izbrane uporabe toda tudi za tiste, ki si želijo prihraniti napore, so priporočila za 630 WS HD PS BladeRunner. Na razpolgo s bencinskimi motorji 11. ks. in dizel 10. ks. imajo nameščeno v osnovi rezalno enojno gonilo-obračalno napravo Blade-Runner širine 75 cm.

Poglavitne vrline, ki jih označujejo so hidravlična sklopka PowerSafe® krmilna zavora-sklopka, ki zagotavljajo uporabniku vrhunsko udobnost in odličen varen nadzor nad strojem, tudi če se ga uporablja na pobočjih. Ti stroji namreč lahko delujejo z neverjetno sproščenostjo na pobočjih do 70% nabiga. Velika prednost za voznika je to, da lahko nadzoruje stroj samo s posegi na krmilne zavorne ročke, ki se nameščene na koncih krmila.

Tudi če se deluje samo s čelnimi napravami, so kosilnice 630 WS predvidene za uporabo drugih naprav za vzdrževanje, kot so naprava za rezanje trave, pometalni stroj, rolba na rezilo.

 

MotorHonda
GX390
Yanmar
LN100
Moč (kw/cv)8,2 / 117,5 / 10
NapajanjeBencinDiesel
VžigSamodejni navijalnik
Menjalnik3+ 3
HitrostI - 1,41
II - 3,27
III - 4,81
IRM - 1,48
IIRM - 3,44
IIIRM - 5,06
PreusmerjevalnikMehanski
ZavoreSklop zavore-sklopka na krmiljenju koles
Izravnalno goniloNe

 

BCS 630WS HD PS BHidravlična sklopka v oljni kopeli PowerSafe® omogoča vsakemu, da pristopi k uporabi 630 WS HD vedno v popolni varnosti, izrabljajoč največje učinke s prednostjo, da razpolaga s sodobno tehnologijo, ki se uporablja v najnaprednejših avtomobilskih postopkih.

Štiri so bistvene odlike nove sklopke:

1. Učinek: lahko se izrablja vsa storilnost in mnogostranskost stroja, ne da bi ogrozili njegovo trajnost.

2. Zanesljivost: hidravlična sklopka, ki ne potrebuje dejansko brezkončno nobenega vzdrževanja ali nastavljanja, tudi če se jo uporablja pod težkimi pogoji z napravami z izmeničnim gibanjem (kosilni grebeni) ali z visoko vztrajnostjo silo (rezilna naprava za travo ali sesekljalnik

za travo).

3. Varnost: takojšnja zaustavitev stroja, zahvaljujoč se vgrajeni samodejni zavori in stroja ob zapustitvi krmila.

4. Udobnost: nepotrebnost predhodnih opravil za pogon stroja; ta ostane v pogonu tudi če uporabnik zapusti krmilo, skladnost krmiljenja z mehko in postopno sklopko.

 

BCS 630WS HD PS CRezalna enojna gonilno-obračalna naprava na gibljive nože BladeRunnerje bila izdelana zato, da bi se izboljšala uporabnost 630 WS HD tako v kvalitetnih zelenicah, kot na kmetijskih površinah.

Ustroj iz trdega jekla zagotavlja trajnost, medtem ko uravnotežena enojno gonilno-obračalna rezilna naprava širine 75. cm. je pritrjena na trdnih ležajih, ki prenašajo brez težav tudi najbolj trdovratne obremenitve.

Čelna pregrada je tako izdelana, da se lahko dviguje v sorazmerju s pretokom izdelka, ki ga je treba drobiti medtem, ko prednja nosilna koleščka, ki pogojujeta višino reza se lahko nastavljata na hiter način in se lahko vpotegneta nad stroj in preprečita delovanje.

Zavora rezila in protipremičen kolešček prostega teka zagotavljajo, da je BladeRunner izredno varna in skladna z najbolj zahtevnimi varnostnimi predpisi.

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«