Traktorji

Cobram 50 AR 1

Cobram 50 AR so togi traktorji z isodiametričnimi kolesi izdelani v enosmerni ali obrnljivi izvedbi.

Izredno celoviti, Cobram 50 so bili preučeni v vseh najmanjših podrobnostih za posebna opravila v vinogradih, sadovnjakih, rastlinjakih in na splošno za specializirane nasabe v katerih je zgradba traktorja bistvenega pomena, da se ga lahko umno uporablja.

Odličen krmilni zavojno radij in nesporna kakovost motorjev, stalen pogon da se doseže najboljša pritisna moč na tla in celovita in varna zgradba omogočajo uporabo tega stroja na vsakovrstnih zemljiščih in v najrazličnejših nasadih.

Vse to omogoča traktorjem izvedb Cobram da dosegajo vrhunske dosežke z izredno visoko storilnostjo in omejenimi stroški delovanja.

Cobram 50 AR 2

Cobram 50 ima motor LOMBARDINI na 4 valje, ki ustvarja moč 46. Ks pri 2800 obr/min.

To gonilo, hlajeno na tekočino, zagotavlja veliko navorno moč že z nižjimi obrati. Varno in zanesljivo z omejeno porabo ima prednost lahkotnega vzdrževanja in zelo preprostega dostopa do porabnih delov.

 

Značilnosti motorjaCOBRAM 50
ProizvajalecLombardini
VrstaLDW 2204 Plus
Št. valjev4
Prostornina2199
SesanjeNatural
Višina izpušnih plinovTier 3
Moč (KW/KS)34/ 46
Obrati (obr/min)2800
Navor (Nm/giri. min)140/ 1800
HlajenjeVoda

 

Tehnični podatki se navajajo samo kot obvestilo in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Cobram 50 AR 3

Cobram 50 imajo menjalnik na 24 brzin, 12 naprej in 12 vzvratnih z usklajenim preusmerjevalnikom. Povsem usklajen v prestavah ima menjalnik postopnost v vseh brzinah z najboljšim poviškom od ene brzine do druge.

Sklopka na večdelne plošče v oljni kopeli z mehanskim krmiljenjem za lahkoten in postopen vklop. Postavljena na sredino traktorja, zmanjšuje skokovitost motorja in omejuje razsežnost.

Prenos v notranjosti ogrodja omogoča, da so dobro vidna tla in da je težišče zelo nizko, ki s pomočjo stalnega pogona na vsa 4 kolesa, omogoča umno premikanje tako na strmih pobočjih kot na neurejenih zemljiščih.

Izravnalna prednja in zadnja gonila z elektrohidravličnim krmiljenjem pri obrnljivi izvedbi ali mehanskim pri enosmerni izvedbi, zagotavljajo traktorju največjo okrotnost.

Cobram 50 AR 4

Traktorji Cobram 50 so na razpolago tako v enosmerni kakor v obrnljivi izvedbi, ki predvideva zasuk krmilnega mesta (sedež - krmilo - armaturna plošča) v par sekundah ne da bi izklopili nobene povezave.

Krmilni prostor je narejen po meri voznika: krmila so postavljena zelo usklajeno in dosegljiva nagonsko, krmilna gred kakor sedež sta nastavljiva glede na uporabnikovo postavo.

Kljub omejenim meram se lahko namestijo na Cobram kabine visoke kakovosti, ki ustvarjajo idealno delovno okolje kar se tiče varnosti, čistoče in udobnosti.

Velika vrata omogočajo lahek dostop, medtem ko zasteklene površine omogočajo vidljivost v vse smeri.

 

Cobram 50 AR 5

Hidravlična napeljava z dvema črpalkama za Cobram 50 dovoljuje umno uporabo zadnjih hidravličnih vtičnic (do največ 6). To zagotavljajo odličen prenos moči na celoten izbor priključkov.

Zadnje hidravlično dvigalo z dvema dvižnima valjema in s priklopom na trotočko 1. razreda.

Hidravlični napeljavi so lahko namesti na željo v podporo nadzirana obremenitev in nastavitev.

To zadnje združuje lahkotnost uporabe z odličnostjo dosežkov in podeljuje Cobram 50 značilnosti visoke zmogljivosti, ki so tipične za običajne velike traktorje.

 

BCS VALIANT 500 AR F

 

Razpredelnica mer in tež- COBRAM 50 AR z lokom in zaščitami

 

A
BCDE
min/max
F
min/max
G
min/max
H
min/max
TEŽA z lokomTEŽA s kabino
COBRAM 50 AR1059134040728062025
2083
1068
1181
190
280
995
1372
11901340

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«