Motorne kosilnice

Za tiste, ki potrebuje stroj “of limits”za košnjo trave na izredno strmih pobočjih je BCS izdelala motorne kosilnice 530 S Grifon s krmilno sklopko. Posebna naprava krmili na samostojen način, s pomočjo dveh ročk postavljenih na krmilo, krmilni sestav zavora-sklopka in omogoča kosilnicam “WS MAX” najučinkoviteše delovanje na strmih površinah. To pomeni največje udobje krmiljenja, lahkotnost upravljanja in odličen nadzor nad strojem.

Uporabljajo se bencinski motorji Subaru EX35 s tlačnim napajanjem 12 ks., ali dizel Yanmar EN100, 10 ks. Menjalnik ima štiri brzine naprej in tri vzvratne s hitrim preusmerjevalnikom. Na razpolago so kosilni grebeni širine 115 in 180 cm. v izvebah “Europa”, “Semifitta ”(srednjegosti)“in “Duplex” (dvojni rez).

 

MotorSubaru
EX35
Yanmar
LN100
Moč (kw/cv)8,8 / 127,5 / 10
NapajanjeBencinDiesel
VžigNavijanje
Menjalnik4+ 3
HitrostI - 1,26
II - 2,92
III - 4,30
IV - 13,40
IRM - 1,33
IIRM - 3,08
IIIRM - 4,53
PreusmerjevalnikMehanski
ZavoreKrmilni kolesni sestav zavora-sklopka
Izravnalno goniloNe

 

Če je bilo “srce” kosilnic izdelano, da je vedno pripravljeno in učinkovito, morajo biti tudi kosilne naprave sposobne in učinkovite, da je pri slehernemu obdelovanju njih rez dovršen in hiter brez kopičenja ter da ne potrebujejo vzdrževanja.

 

BCS 630 MAX BKosilni grebeni Europa:

širine na razpolago 80 - 100 - 115 in 135 cm. Ti proti- zamašitveni kosilni grebeni se svetujejo če so trave trde in ostre, značilne za planinske pašnike in boljše travnike. Na razpolago so s vzmetnimi pritiskači, da se omejijo nastavljanja in izboljša rez in učinkovitost. Odsvetuje se uporaba na zanemarjenih zemljiščih in v prisotnosti kamenja.

 

 

BCS 630 MAX C

Kosilni greben s srednjegostimi zobmi:

na razpolago širina 115 cm. Uporablja se običajni prst z jezičkom za zaščito kose. Svetuje se za košnjo čvrste trave. Značilnosti prsta odsvetujejo uporabo v prisotnosti gostih in tenkih trav zaradi možnosti kopičenja.

 

 

BCS 630 WS MAX DGrebeni Duplex:


S krmilnim sklopom na dvojni gib v oljni kopeli, razpoložljive širine 120 - 150 - 180 cm. Prsti običajnih obrisov in vzmetni pritiskači s samodejnim nastavljanjem stalnega pritiska. So učinkoviti in v vseh delovnih pogojih: nikoli se ne zamašijo in se lahko uporabljajo z hitrimi brzinami kar ne zmanjšuje odličnosti reza.

 

 

Poleg običajne košnje trave se lahko izvedbe GRIFON uporabljajo za mnogovrstna drugačna opravila. Pravilno razmerje med brzinami napredovanja in pogonskim štrcljem so osnova, ki omogoča, da se lahko vse izvedbe uporabljajo s skrajno praktičnostjo za mnoga opravila.

PRIKLJUČKI FERRARI za 530 S GRIFON

Tosaerba 100cm

KOSILNICE: narejene v izvedbi 100 cm na dve rezili, so zanesljiva in krepka orodja za košnjo trave na odličnejših tratah. Lahko se jih uporablja z nabiralnim košem al brez njega za odlaganje na zemljo brez zbiranja.

BladeRunnerSESEKLJALNIK ZA TRAVO BLADERUNNER: eno gonilni na gibljive nože na razpolago izvedbe 70 cm, je posebej pripraven za Heavy Duty po neurejenih zemljiščih, ki jih označuje robida, grmičevje in gošče.

Lama spazzaneveROLBA: s turbino ali na porivno desko, so uporabne naprave pri reševanju težav v vremenskih neprilikah.SpazzatricePOMETALNE NAPRAVE: usmerljive s ščetkami iz posebnih vlaken, ki omogočajo uporabo poleg splošnega čiščenja, tudi za odstranjevanje snega.

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija