Motorne kosilnice

Motorne kosilnice 515 L Grifon so opremljene z motorjem Honda GX200, 5,5 ks in so namenjene predvsem ljubiteljski uporabi.

Dve brzini napredovanja v obe smeri s hitrim preusmerjevalnikom. Kosilni grebeni so široki 100 cm. v izvedbi “Europa” in 115. cm v izvedbah “Europa” in “Semifitta” (srednjegosta).

Pogonski štrcelj je neodvisen od menjalnika z vklopom v oljni kopeli, tako da ni potrebno nobeno vzdrževanje in se zagotavlja dolgotrajna učinkovitost.

Krmila so načrtovana in izdelana na skladen način, kar zmanjšuje utrujenost uporabnika in mu je delovanje s kosilnico v velik užitek.

 

Motor

Moč (kw/cv)

Napajanje

Vžig

Menjalnik

Hitrost

Preusmirjevalnik

Zavore

Izravnalno gonilo

Honda
GX200

4/ 5,5

Bencin

Navitje

2+ 2

I - 2,77
II - 3,77
IRM - 2,63
IIRM - 3,58

Mehanski

Ne

Ne

 

Če je bilo “srce” kosilnic izdelano, da je vedno pripravljeno in učinkovito, morajo biti tudi kosilne naprave sposobne in učinkovite, da je pri slehernemu obdelovanju njih rez dovršen in hiter brez kopičenja ter da ne potrebujejo vzdrževanja.

 

BCS 615 L MAX B

 Kosilni grebeni Europa:

širine na razpolago 80 - 100 - 115 in 135 cm. Ti proti- zamašitveni kosilni grebeni se svetujejo če so trave trde in ostre, značilne za planinske pašnike in boljše travnike. Na razpolago so s vzmetnimi pritiskači, da se omejijo nastavljanja in izboljša rez in učinkovitost. Odsvetuje se uporaba na zanemarjenih zemljiščih in v prisotnosti kamenja.

 

 

BCS 615 L MAX C

Kosilni greben s srednjegostimi zobmi:

na razpolago širina 115 cm. Uporablja se običajni prst z jezičkom za zaščito kose. Svetuje se za košnjo čvrste trave. Značilnosti prsta odsvetujejo uporabo v prisotnosti gostih in tenkih trav zaradi možnosti kopičenja.

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija