Motorne kosilnice

Kosilneice 515 Grifon so opremljene z motorjem Honda GX160, 4,8 ks in so namenjene predvsem ljubiteljski uporabi. Menjelnik ima eno brzino naprej in eno vzvratno. Kosilni grebeni, izvedbe "Europa", imajo lahko širine 80 in 100 cm.

Pogonjski štercelj je neodvisen od menjalnika z vklopom v oljni kopeli tako, da ni potrebno vzdrževanje in se zagotavlja dolgotrajna učinkovitost. Krmila so načrtovana in izdelana na sklade način, kar zmanjšuje utrujenost uporabnika in mu je delovanje s kosilnico v velik užitek.

 

 

Motor

Moč (kw/ks)

Napajanje

Vžig

Menjalnik

Hitrost

Preusmerjevalnik

Zavore

Izravnalno gonilo

Honda
GX160

3,6/ 4,8

Bencin

Navitje

1+ 1

I - 2,68
IRM - 1,05

No

No

No

 

Če je srce kosilnic bilo izdelano tako, da je stalno pripravljeno in učinkovito, morajo biti tudi kosilne naprave sposobne in učinkovite, da je pri slehernem obdelovanju njih rez dovršen in hiter brez kopičenja ter da ne potrebujejo najmanjšega vzdrževanja.

 

BCS 615 MAX BKosilni grebeni Europa:

Na razpolago so širine 80 in 100 cm. Ti kosilni proti-zamašitveni grebeni se svetujejo če so trave trde in ostre, značilne za planinske pašnike in za boljše travnike. Na razpolago so z vzmetnimi pritiskači, da se omejujejo nastavljanja, izboljša rez in učinkovitost. Odsvetuje se uporaba na zanemarjenih zemljiščih in v prisotnosti kamenja.

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija