Motokultivatorji

Motorni okopalnik 320 ima menjalnik z dvema brzinama naprej - 2 vzvratni in hitri preusmerjevalnik smeri hoda. Delovna in stojna zavora sta bobnasti. Nastavljivi in obrnljivi krmilni ročaji omogočajo uporabo stroja tako z zadnjimi kakor čelnimi priključki.

Lahko se izbira med dvema bencinskima motorjema Honda: GX200, 5.5 Ks ali GX270, 8 Ks in enim diesel motorjem Lombardini 15LD350, 7.5 Ks. Prožnejša bencinska motorja sta na razpolago tudi na električni vžig.

Za to izvedbo je na razpolago neskončno število priključkov; lahko se jo uporablja za rahljanje zemljišča in z izredno lahkoto tudi za mnogostranska vzdrževalna opravila in obdelovanja zemljišč.

 

MotorHonda
GX200
Honda
GX270
Lombardini
15LD350
Moč (kw/ks)4,1/ 5,56/ 85,5 / 7,5
Pogonsko gorivoBenzinaDiesel
Vžigsamodejni navijalniksamodejni navijalnik ali na elektrikosamodejni navijalnik
Menjalnik2+ 2
HitrostI - 1,14
II - 2,63
IRM - 1,20
IIRM - 2,77
Preusmerjevalnikda
Zavoreda
Izravnalno gonilone

 

 

BCS 720 POWERSAFE BHidravlična sklopka v oljni kopeli PowerSafe® omogoča vsakemu, da se približa vsem izvedbam motornih okopalnikov FERRARI z gotovostjo, da ga bo lahko uporabljal v popolni varnosti izrabljajoč v največi meri njegiove učinke s prednostjo najnovejše tehnologije, ki se uporablja v gibalni stroki.

Štiri oblike nove sklopke:

1. Učinkovitost - da se lahko izrablja vsa storilnost in mnogovrstnost stroja, ne da bi oškodovali njegovo trajnost.

2. Zanesljivost - hidravlična sklopka, ki ne potrebuje vzdrževanja ali nastavljanja s praktično neskončnim obstojem, tudi če se uporablja v težkih pogojih s priključki izmeničnega gibanja (kosilni grebeni) ali z visoko vztrajnostjo silo (rezilne naprave ali sesekljalniki).

3. Varnost - takojšen zastoj stroja in priključkov ob zapustitvi krmilnih ročajev, zahvaljujoč se vgrajeni samodejni zavori.

4. Udobnost - odprava predhodnih opravil za vžig motorja; ta ostane vžgan tudi če uporabnik zapusti krmilne ročaje: skladnost krmiljenja z mehko in postopno sklopko.

Za PowerSafe® so vse izvedbe motornih okopalnikov FERRARI skladne z varnostnimi zahtevami Evropskih predpisov 709/A4


Poleg običajnega okopavanja in rahljanja so mnogovrstna opravila za katera se lahko uporabljajo motorni okopalnki PowerSafe®. Obrnljivost krmilnih ročajev, združena z učinki neodvisnega pogonskega štrclja, dovoljujejo da se vse izvedbe uporabljajo na razumen način s čelnimi in zadnjimi priključki, ki potrebujejo izredno mnogovrstno uporabljivost teh strojev.

PRIKLJUČKI FERRARI za 320 POWERSAFE
fresaPREKOPALNIKI: je osnovno orodje, odporno in zanesljivo, ne potrebuje nobenega rednega vzdrževanja. Na razpolago je različnih mer glede na izvedbo in moč stroja kateremu bodo priključeni.aratroPLUGI IN OSIPALNIKI: izdelani po meri za motorne okopalnike, omogočajo umno uporabo v pripravi zemljišč, za izdelavo brazd in za setav ali namakanje.barra falcianteKOSILNI GREBENI: na razpolago so zelo različnih mer, pripravni so za vsakovrstno košnjo na vseh zemljiščih zahvaljujoč se posebnim izvedbam kosilnih naprav: Europa z običajnimi pritiskači ali vzmetnimi brez nastavljanja, običajni srednjegosti in Duplex.
tosaerba 56cmKOSILNICA: izdelane v izvedbi 56 cm na en nož, se ponujajo kot zanesljivo in učinkovito orodje za košnjo trave na bolj cenjenih zemljiščih. Uporablja se jo lahko z nabiralnim košem kot brez njega s polaganjem na tla brez zbiranja.

bladerunner2SESEKLJALNIK ZA TRAVO BLADERUNNER: eno gonilni na gibljive nože na razpolago izvedbe od 60 cm do 75 cm, je posebej pripraven za Heavy Duty po neurejenih zemljiščih, ki jih označuje robida, grmičevje in gošče.

spazzaneve

ROLBA: na izločevalnik ali na nož, so uporabna sredstva, da se lahko opravljajo vremenske neprilike.

spazzatrice2POMETALNI STROJI: usmerljivi s ščetkami iz posebnih vlaken, da se lahko uporabljajo za splošno čiščenje, kakor za pometanje snega.

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija