Traktorji

BCS VALIANT AR A

Valiant so celoviti isodiametrični traktorji na razpolago v enosmerni in obrnljivi izvedbi.

Togi Valiant AR se ceni kot vodilna izvedba med specializiranimi traktorji in morajo bolj kot drugi dosegati standarde, ki jim jih nalaga uporaba in predvsem morajo biti skladni z okoljem v katerem delujejo. Celovitost in omejen zavojni radij naredijo iz Valianta AR nezamenljive stroje, ki so sposobni, da odlično opravijo vsa dela za katera so bili načrtovani.

Širina je manjša kot 100 centimetrov, hod omejen na 139 centimetrov.

Novi prenos je vgrajen v ogrodje OS-Frame: samo ena osovina in samo en središčni zglob zagotavljata visoko moč prenosa na kolesa in na pogonski štrcelj in jamčita za največjo zanesljivost.

Enosmerno ali obrnljivo krmiljenje omogoča Valiantu AR, da je koristno delovno orodje v kmetijstvu v komunalnih storitvah in pri vzdrževanju zelenic.

BCS VALIANT AR B

 Na razpolago za nove izvedbe Valianta sta dva motorja VM, ki izrabita za svojo moč tudi zadnjo kapljo goriva.

- Motor VM D753 E3 sesalni diesel na tri vrstne valje 2,2 litra. Razvije moč 49 konjskih sil ob 2600 obr/min

- Motor VM D 753 TE3 Turbo diesel na tri vrstne valje 2,2 litra. Razvije moč 56 konjskih sil ob 2600 obr/min

Za tovrstne motorje je VM razvila novi EGR System, ki se nahaja v notranjosti motorja. Sistem predvideva ponovno uporabo izpušnih plinov ki se, ustrezno pomešani, vrnejo v zgorevalni prostor in tako občutno zmanjšajo izpust dušikovega oksida (NOx) in porabo goriva.

 

Značilnosti motorjaVALIANT 550VALIANT 650
ProizvajalecVMVM
IzvedbaD753 E3D753 TE3
Št. valjev33
Prostornina22302230
SesanjeNaturalTurbo
Stopnja izpuhovTier 3Tier 3
Moč (KW/KS)36 / 4941,2 / 56
Nazivno število obratov (obr/min)26002600
Navor max (Nm/giri. min)140 / 2100185 / 1950
HlajenjeVodaVoda

 

Izbira, da se uporablja vrtilna hitrost do največ 2600 obr/min je padla zato, da se omeji uporabo goriva, hrupa intresljajev, vse v dobro varčevanja in udobnosti. Moči se namreč ne spemenijo: vsi motorji dosežejo največji navor med 1950 in 2100 obr/min.

 

Tehnični podatki se podajajo le kot pojasnila in se lahko spremenijo brez vsakega obvestila.

 

BCS VALIANT AR C
 

PRAVA BRZINA

Sinhroniziran menjalnik na 24 brzin; s preusmerjevalnikom Sincro ima lahkotne in postopne vklope. Načrtovan brez prekrivanja brzin, dovoljuje da se v štirih razponih najde vedno pravi za vsako opravilo.

PRENOS 4WD

Stalni pogon na vsa štiri kolesa dovoljuje, da se deluje vedno v popolnem miru na vseh površinah in se povsem izrabi okretnost in varnost za katero so bili načrtovani Valinti.

EDINSTVEN PRENOS

Prenosi so vgrajeni v ogrodje OS-Frame z eno samo prenosno osjo in samo enim središčnim zglobom, ki zagotavljata največjo mehansko učinkovitost. Zgradba je izdelana "celovito" v samo enem litju železa. Zglob, ki je postavljen v središče stroja, omogoča prednji premi 15% nihanje v razmerju di zadnje preme in uravnoveša stojnost na strmih pobočjih.

SKLOPKA KI TRAJA KOLIKOR STROJ

Prenosna sklopka LONG - LIFE na večdelne plošče v oljni kopeli ne potrebuje nastavljanja in vzdrževanja. Nastavljiva in postopna je umeščena v notranjosti prenosov da omejuje skokovitost motorjev in posledično dolžino strojev.

ZAVORE VEDNO PRIPRAVLJENE

Zavore na večdelne plošče v oljni kopeli zagotavljajo popolno oprijemljivost tal za varno zaviranje. Ročna zavora ima pripravno in usklajeno držalo da omogoča uporabo tudi ko je uporabnik v obrnjenem položaju.

 

 

 

BCS VALIANT AR D

Voznikovo okolje za krmiljenje Valianta je najboljše v tej zvrsti: združuje skladnje. uporabnost in varnost na povsem izvoren način. Največja udobnost je zagotovljena s ploščadjo postavljeno na Silent-Block v obrnljivi izvedbi in se zavrti v samih 5. sekundah na preprost in varen način, ne da bi bilo potreba iztakniti nobene povezave.

Armaturna plošča združuje vse naloge na umen način v središčnem zaslonu na razpolago tako v analogni kot v digitalni izvedbi, ki zagotavlja popolen nadzor nad stanjem stroja.

Valiante se lahko opremi z udobnimi kabinami načrtovanimi z izredno skrbjo, ki zagotavljajo odlično počutje v notranjosti. Na razpolago v izvedbah Lusso (razkošen) in Confort (udoben), ta zadnja s klimatsko napravo, imata povsem neodvisno vzmetanje od traktorskega ogrodja.

Vidnost zagotavljajo velike zasteklene odprtine in strešna lina ter zgradba na štirih nosilcih v nasprotju z šestimi nosilci, ki se po navadi uporabljajo pri običajnih traktorskih kabinah.

BCS VALIANT AR E

Na specialističnem traktorju je bistvenega pomena hidravlična napeljava. Napeljava je na novih Valiantih na dvojni tokokrog s skupno storilnostjo 44 lt/min in toplotnim izmenjevalnikom z delovnim pritiskom 180. barov.

Hidravlične vtičnice postavljene na zadnjo stran stroja omogočajo uporabo priključkov, ki potrebujejo veliko hidravlično silo in se uporabljajo predvsem v vrstnih nasadih.

Da se lahko ima pod nadzorom z eno samo napravo tako hidravlično napeljavo kot tudi hidravlična dvigala, se na nove Valiante lahko namesti Joy-Stick na elektronsko krmiljenje, tako da se zagotovi pripravnost in varnost vsakemu opravilu, ki zaobsega hidravlične napeljave strioja.

Zadnja hidravlična dvigala so močna in se na njih lahko namestijo večnamenski priklopi, so pripravni in mnogostranski, ki se dobro prilagajajo vsem priključkom, ki so v prodaji.

Hidravlični napeljavi se lahko v podporo na zahtevo namesti nadzirana obremenitev n nastavitev.

BCS VALIANT AR F

 

Razpredelnica mer in tež- VALIANT AR z lokom in zaščitami

 

ABCDE
min/max
F
min/max
G
min/max
H
min/max
TEŽA z lokomTEŽA s kabino
VALIANT 550 AR1040139045028802139
2190
1090
1140
190
295
995
1438
13801540
VALIANT 650 AR1040139045028802139
2190
1090
1140
190
295
995
1438
13801540

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«