Traktorji

 

 

BCS VALIANT 500 RS A

Valiant RS so isodiametrični traktorji na krmilna kolesa narejeni v enosmerni in obrnljivi izvedbi.

Izredno celoviti, oblikujejo jih velika vidljivost tal in zelo nizko težišče kar iz njih naredi neobhodno potrebno orodje za posebne uporabe v vinogradništvu, sadjarstvu, rastlinjakih in sploh v specializiranih nasadih.

Odličen krmilni zavojni radij in nesporna kakovost motorjev, stalen pogon da se doseže najboljša pritisna moč na tla in celovita varna zgradba omogočajo uporabo tega stroja na vsakovrstnih zemljiščih in v najrazličnejših nasadih.

Vse to omogoča traktorjem izvedb Valiant da dosegajo vrhunske dosežke z izredno visoko storilnostjo in omejenimi stroški delovanja.

BCS VALIANT 500 RS B

Valiant 500 ima motor LOMBARDINI na 4 valje, ki ustvarja moč 46. Ks pri 2800 obr/min.

To gonilo, hlajeno na tekočino, zagotavlja veliko navorno moč že z nižjimi obrati. Varno in zanesljivo z omejeno porabo ima prednost lahkotnega vzdrževanja in zelo preprostega dostopa do porabnih delov.

 

Značilnosti motorjaVALIANT 500
ProizvajalecLombardini
VrstaLDW 2204 Plus
Št. valjev4
Prostornina2199
SesanjeNatural
Višina izpušnih plinovTier 3
Moč (KW/KS)34/ 46
Obrati (obr/min)2800
Navor (Nm/giri. min)140/ 1800
HlajenjeVoda

 

Tehnični podatki se navajajo samo kot obvestilo in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

BCS VALIANT 500 RS C

Valiant 500 imajo menjalnik na 24 brzin, 12 naprej in 12 vzvratnih z usklajenim preusmerjevalnikom. Povsem usklajen v prestavah ima menjalnik postopnost v vseh brzinah z najboljšim poviškom od ene brzine do druge.

Sklopka na večdelne plošče v oljni kopeli z mehanskim krmiljenjem za lahkoten in postopen vklop. Postavljena na sredino traktorja, zmanjšuje skokovitost motorja in omejuje razsežnost.

Prenos v notranjosti ogrodja omogoča, da so dobro vidna tla in da je težišče zelo nizko, ki s pomočjo stalnega pogona na vsa 4 kolesa, omogoča umno premikanje tako na strmih pobočjih kot na neurejenih zemljiščih.

Izravnalna prednja in zadnja gonila z elektrohidravličnim krmiljenjem pri obrnljivi izvedbi ali mehanskim pri enosmerni izvedbi, zagotavljajo traktorju največjo okrotnost.

BCS VALIANT 500 RS D

Traktorji Valiant so na razpolago tako v enosmerni kakor v obrnljivi izvedbi, ki predvideva zasuk krmilnega mesta (sedež - krmilo - armaturna plošča) v par sekundah ne da bi izklopili nobene povezave.

Krmilni prostor je narejen po meri voznika: krmila so postavljena zelo usklajeno in dosegljiva nagonsko, krmilna gred kakor sedež sta nastavljiva glede na uporabnikovo postavo.

Kljub omejenim meram se lahko namestijo na Valiant kabine visoke kakovosti, ki ustvarjajo idealno delovno okolje kar se tiče varnosti, čistoče in udobnosti.

Velika vrata omogočajo lahek dostop, medtem ko zasteklene površine omogočajo vidljivost v vse smeri.

BCS VALIANT 500 RS E

Hidravlična napeljava: z dvema črpalkama za Valiant 500 dovoljuje umno uporabo zadnjih hidravličnih vtičnic (do največ 6). Te zagotavljajo odličen prenos moči na celoten izbor priključkov.

Zadnje hidravlično dvigalo z dvema dvižnima valjema s priklopom na trotočko 1. razreda.

Hidravlični napeljavi so lahko na željo v podporo nadzirana obremenitev in nastavitev.

To zadnje združuje lahkotnost uporabe z odličnostjo dosežkov in podeljuje Valiantu 500 značilnosti visoke zmogljivosti, ki so tipične za običajne traktorje.

Kdor mora delovati s priključki ki se, zaradi značilnosti opravila morajo prilagajati krivinam zemljišča in morajo premoščati usade ali izbokline, ne da bi kvarili površine, si je BCS omislila za obrnljive Valiante 500 učinkovito hidravlično vzmetenje z zalogovnikom dušika, ki pospešuje "pritisk na tla" priključkov nameščenih na trotočko in jih usposablja za delovanje na vsaki površini.

BCS VALIANT 500 RS F

Razpredelnica mer in tež- VALIANT 500 RS z lokom in zaščitami

 

A
BCDE
min/max
F
min/max
G
min/max
H
min/max
TEŽA z lokomTEŽA s kabino
VALIANT 500 RS1059134040728062025
2083
1068
1181
190
280
1200
1585
12201370

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija