Senena linija

ROTEX XT

katalog fotogalerija izvozi

BCS ROTEX TSB A

 Zadnje nosilne kosilnice na plošče Rotex TSB z nastavljivim ogrodjem so na razpolago v izvedbah na 5, 6 ali 7 plošč. Prečno nastavljivo ogrodje omogoča popolno prilagoditev stroja na vsako vrsto traktorja.

Priklop na vlečno sredstvo je zelo preprost in odlična je nastavitev razdalje stroja od traktorskega kolesa, da se učinkovito izrabi vsa širina kosilnega grebena. Uravnoteženje kosilne naprave poteka potom pripravnega sistema vzmeti in neodvisnih napeljal, ki omogočajo odlično prilagoditev tlom na vsakovrstnih zemljiščih in na vseh obdelovalnih zvrsteh, na katerih se stroj uporablja. Hidravlična dvižna naprava omogoča nastavitev pravega naklona tako da na delu, kakor med prevozom, udobno sedečemu uporabniku na krmilnem mestu na traktorju preprosto s posegom na ročke razdelilnika. Rotex TSB se lahko uporablja z gibnim kotom, ki gre od 90° navzgor in 35° navzdol.

Nosilec krmiljenja z zobčeniki v oljni kadi je izdelan iz okroglastega železada se doseže močan odpor proti velikim obremenitvam med delom in prevozom. Nosilci plošč s sklopko zagotavljajo varnost rezilne naprave v primeru nasilnega trka plošč na delu ob kamenjem ali neprimerne predmete.

Hitri odklop nožev končno omogoča zamenjavo rezil brez uporabe orodja.

BCS ROTEX TSB B

Kosilni greben  Rotex je celovit, dobro izoblikovan in tenek, ima jeklene zobnice visoke odpornosti v oljni kadi, dobro zavarovan z protiobrabnimi drsniki in z zaščitnimi usmerjevalniki kjer se srečujejo rezilni noži. Plošče so izoblikovane z visoko zajedljivostjo iz posebnega jekla.

Oblika grebena omogoča boljše prodiranje v vse vrste krme tudi če je gosta ali stisnjena in olajšuje odtekanje brez kopičenja. Rotex je na razpolago s ploščami na običajno vrtenje, ki se svetujejo za visoke in čvrste krme ali pa z nasprotno vrtljivimi ploščami, ki se svetujejo za nizke in goste krme, tipične za gorate predele.

 

CARATTERISTICHE

ROTEX
TSB 5

ROTEX
TSB 6

ROTEX
TSB 7

Število plošč

5

6

7

Širina reza cm.

210

245

285

Širina redov cm.

65 / 105

105 / 145

145 / 185

Teža kg.

470

500

530

Potrebna pogonska moč Pdf (kw/hp)

25/ 34

30/ 41

35 / 48

Protiobrabni jekleni drsniki

ob dobavi

Dvigovanje kosilne naprave

hidravlično

Kot košnje

navzgor 90°/ navzdol 35°

Nosilci plošč

s sklopko

Kardanska gred

ob dobavi

Ščitni prevsmerjevalci

ob dobavi

Uravnotežnje kosilne gredi

vzmetno

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«