Senena linija

ROTEX AVANT NT

katalog fotogalerija izvozi

BCS ROTEX TR AVANT A

Z nastankom traktorjev z isodiametričnimi kolesi z obrnljivim krmiljenjem in prednjimi hidravličnimi dvigali na običajnih traktorjih, se je pokazala potreba po uporabi kosilnic na plošče, ki se lahko namestijo na čelni način, ki so zagotovo bolj pripravne in manj zagatne kot običajne naprave.

Tako so nastale čelne nošene kosilnice na plošče Rotex TR AVANT, na razpolago v izvedbah s 5., 6., ali 7. ploščami.

Ogrodje, ki ga pooseblja premočrtna izgradnja, celovita, lahka in odporna je tako načrtovano, da bistveno omejuje skokovitost stroja napram traktorja in odlično porazdeljuje obremenitve tako, da naredi trdnejšo kombinacijo.

Hidravlično prenašalo vgrajeno v osnovi, omogoča kosilnicam AVANT, da se prečno premikajo za prebližno 200 mm v obe smeri in postanejo pripravna naprava za tistega, ki mora kositi ob drevesih ali po brežinah jarkov. Središčni zglob omogoča stroju nihanje napram priklopu, da se prilagaja vrsti zemljišč na katerih se jih uporablja. Osovina omogoča zaporo med prevozom po cesti.

BCS ROTEX TR AVANT B

Kosilni greben Rotex je celovit, dobro izoblikovan in tenek, ima jeklene zobnike visoke odpornosti v oljni kadi, dobro zavarovan s protiobrabnimi drsniki in z zaščitnimi usmerjevalniki kjer se srečujejo rezilni noži. Plošče so izoblikovane z visoko zajedlivostjo iz posebnega jekla.

Oblika grebena omogoča boljše prodiranje v vse vrste krme tudi če je gosta ali stisnjena in olajšuje odtekanje brez kopičenja.

Rotex je na razpolago s ploščami na običajno vrtenje, ki se svetujejo za visoke in čvrste krme ali pa z nasprotno vrtljivimi ploščami, ki se svetujejo za nizke in goste krme, tipične za gorate predele.

 

ZNAČILNOSTI

ROTEX TR5
AVANT

ROTEX TR6
AVANT

ROTEX TR7
AVANT

Število plošč

5

6

7

Širina reza cm.

210

245

285

Širina reda cm.

80/ 110

120 / 150

160 / 190

Teža kg.

360

395

430

Zahtevna moč pog. štrclju Pdf (kw/ks)

30/ 40

35/ 48

40/ 54

Jekleni protiobrabni drsniki

serijsko

Hidravlično prenašalo

serijsko

Preusmerjevalne zaščite na stičnih točkah

serijsko

Nosilci plošč

z limitatorjem

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«